maanantai 20. elokuuta 2012

Uusi viikko

Maanantain ja uuden viikon kunniaksi olen tänään yrittänyt olla erityisen aktiivinen ja aikaansaava. Olin vaihteeksi aamuvuorossa töissä, joten pääsin suht ajoissa kotiin. Kotona lekinkin sitten kotirouvaa; siivosin, tiskasin ja leivoin suklaa cookiesejä.

En siis todellakaan ole "kodin hengetär"-tyyppiä, mutta olen suuri herkkusuu, joten välillä innostun leipomaan. Yritin kerran aikaisemmin leipoa chocolatechip-keksejä, mutta silloin ne epäonnistuivat totaalisesti (liian vähän jauhoja). Tällä kertaa niistä kuitenkin tuli yllättävän hyviä. Ja nyt koko asunto ja rappukäytävä tuoksuu ihanasti vastaleivotuille suklaakekseille.


Syötyäni aivan liian paljon keksitaikinaa ja suklaakeksejä päätin mennä ulos kävelylle. Ulkona on ollut todella hieno sää, vaikka ilma tuntuukin jo kirpeän syksyiseltä ja viileältä. Kävelin Lauttasaaresta ruoholahteenpäin. Auringonlasku lauttasaaren sillalta näyttää aina yhtä ihanalta. Jo vaan sen näkeminen on hyvä motivaatio lähteä kävelylle (vaikka pakko myöntää, että viime aikoina tullut vähän passivoiduttua liikunnan suhteen).

Lauttasaari



Pihlajat ovat varma syksyn merkki
Poimin sisälle kesän viimeisiä kukkia


Nyt nukkumaan, hyvää yötä!




2 kommenttia: