sunnuntai 19. elokuuta 2012

Sunnuntaibrunssi

Kävin tänään Tuulin kanssa brunssilla. Vihdoinkin jotain tekemistä! Pakko myöntää, että on kyllä ollut aika tylsää olla koko viikko yksin kun Anssi on Barceloonassa. Jossain vaiheessa sitä vaan kyllästyy omaan seuraansa. On tärkeetä että on omaa aikaa, kunhan sitä ei ole liikaa. Nykyään on vain niin hankala nähdä kavereita kun kaikilla on niin omat aikataulut ja elämät. Doodle-äänestys on melkein pakollinen, jos on mitään toivoakaan nähdä isommalla porukalla kerralla. Ja silloinkin se pitää tehdä ainakin kuukausi ennen varsinaista tapaamista...Noh onneksi ollaan saatu sovittua (doodlen avulla) tyttöjen ilta ensi viikolle.

Mutta siis, olin kirjoittamassa brunssista. Käytiin kahvila/baari Fannyssa Sinebrychoffinpuiston vieressä Bulevardilla. Kiva pieni ja kotoisa paikka. Oli myös kohtuullisen edullinen brunssiksi, 16e ja löytyi vaikka mitä syötävää. Minusta ainakin tuntuu, että söin koko viikon edestä. Croisantteja, tuulihattuja, vesimelonia, kinkkua, karjalanpiirakoita munavoilla... Mikä siinä on, kun ihminen ei koskaan opi syömään kohtuudella buffetissa? Mutta hyvää oli, että siitä en ainakaan valita.






Vaihtoon lähtö lähenee päivä päivältä, enään kuukausi! Ensi viikolla pitäisikin alottaa tyhjentämään asuntoa, sillä minulle tulee vuokralainen asumaan tänne syyskuun alusta siihen asti kunnes palaan Englannista. Olen siis 1.9 lähtien käytännössä koditon! Onneksi pääsen muuttamaan Viikkiin evakkoon siksi aikaa kunnes lähdetään Englantiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti