lauantai 18. elokuuta 2012

Relaxing

Työviikko on vihdoin ohi minunkin osalta. Lauantaityöt meni yllättävän kivuttomasti, rauhallista mutta silti sopivasti asiakkaita. Nyt ajattelin vain rentoutua kotona, katsoa leffaa ja hemmotella itseäni pienillä herkuilla.







Onkohan minusta tullut vanha, kun olen mielummin lauantai-iltana yksin kotona katsomassa leffaa
kun weekendfestareilla? Vanha - tai sitten vain tylsä...Kai sitä on vain tullut liian mukavuudenhaluiseksi. Mutta illanistujaisilta tai drinkeiltä jossain kivassa paikassa en kyllä koskaan kieltäydy, joten ehkä olen vain nostanut rimaa illanvieton laadun suhteen ( heh, tai ainakin itse haluan ajatella sen niin). Viimenen asia mitä haluan on että muutun kotona nyhjääväksi sohvaperunaksi. Mutta ehkä siitä ei kuitenkaan vielä ole pelkoa

Asiasta kukkaruukkuun. Innostuin eilen kuuntelemaan vanhoja 20-50-luvun hittejä spotifysta. Miksi nykyään ei enään tehdä sellaista musiikkia?? Vanhoissa klassikoissa on vain sellasta aitoa glamouria ja tunnelmaa. Aivan eri luokan romantiikkaa kun nykyajan "rakkauslauluissa" (miettikääpä vaikka kuinka romanttinen flo ridan "whistle" biisi onkaan...) Toivottomana romantikkona ja nostalgikkona olen aivan fliiliksissä näistä vanhoista biiseistä. Joskus vielä aion pitää sellaiset hienot cocktailjuhlat 30-luvun tunnelmaan, ja siellä pitää soida tämä ihana klassikko.
 
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti