tiistai 28. elokuuta 2012

Kaaoksen keskeltä

Asuntoni tämän hetkistä tilaa voi kuvailla kahdella sanalla: TOTAALINEN KAAOS! Istun täällä kaiken roinan ja laatikoiden keskellä ja yritän epätoivosesti saada aikaan edes jonkunlaista järjestystä. Asunto pitäisi olla tyhjennetty (kalusteita lukuunottamatta) lauantaihin mennessä, jolloin uusi vuokralainen muuttaa sisään ja minä muutan väliaikaisesti viikkiin. En vain ymmärrä miten olen kolmen vuoden aikana onnistunut raahaamaan tänne niin paljon turhaa tavaraa ( tai oikeastaan miksi olen säästänyt kaikkea turhaa roinaa)! Olen jo heittänyt pois säkillisen käyttökelvottomia vanhoja vaatteita ja kolme pussillista vein vaatekeräykseen. Lisäksi pitäisi samalla yrittää miettiä mitä vaatteita otan mukaan kun lähden vaihtoon Englantiin ja mitä jätän suomeen...Äääh!
 
Mutta nyt eilen lupaamani viikonloppukuvat.
 
Lauantaina saatiin vihdoin aikaiseksi jo kauan suunnitteilla ollut tyttöjenilta farmasiatyttöjen kanssa. Käytiin ulkona syömässä Mamma Roosassa.
 


 
Oli ihana käydä läpi toisten kuulumiset kun on kesän aikana tullut nähtyä niin harvoin.  Varsinkin nyt kun farmaseuttiopinnot ovat ohi ja vain osa meistä jatkaa proviisorivaiheelle tulee nähtyä yhä harvemmin. Mutta hyvistä ystävistä pitää pitää kiinni, vaikka se vaatisikin vähän ylimäärästä vaivannäköä ja kalenterin käyttöä. :)
 
Sunnuntaina kävin yhden hyvän ystävättären kanssa lintsillä. Linnanmäki on jotenkin niin nostalginen paikka. Siitä tulee mieleen lapsuus, hattaran tuoksu ja huolettomuus.
 
 
Jännä kyllä, linnanmäellä myös huomaa kuinka vanhaksi itse on tullut. Ei sitä vain enään jaksa juosta kaikissa laitteissa monta kertaa niinkun pienenä..Mutta kivaa oli! On hyvä päästää sisäinen lapsi valloilleen silloin tällöin.
 
Mutta nyt pitää palata tavaroiden pakkaamisen pariin. Huomenna olisi tarkoitus mennä katsastamaan  tunnelmaa ja uusia opiskelijoita tappisuunnistukseen (= farmasian fuksiaiset). Jännä nähdä millaisia uusia opiskelijoita farmasialla tänä vuonna aloittaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti