sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Truly gobsmacking!

Aivan uskomatonta; viikonlopun aikana täällä ei ole satanut kertaakaan! Olemme jo kohta 3 päivän ajan saaneet nauttia auringonpaisteesta ja lähes pilvettömästä taivaasta. Brilliant! :)  Ja ilmeisesti myös paikalliset britit ovat olleet innoissaan säästä, sillä kun minä auringosta huolimatta pukeudun takkiin ja kaulaliinan, niin kävelevät he kadulla t-paidoissa ja shortseissa...Ei täällä kuitenkaan NIIN lämmin ole. Mutta anyway..


Niinä harvoina päivinä kun täällä paistaa aurinko, on vain aivan pakko lähteä ulos. Ja näin me siis teimme: Koko eilinen päivä vietettiin kierrellen kaupunkia ja katsellen nähtävyyksiä. Silloin tällöin pysähdyttiin syömään pubissa tai teelle johonkin ihanaan kahvilaan.





Mukavan aurinkoisen päivän päätteeksi mentiin vielä illalla ulos syömään italialaiseen ravintolaan. :)  Oli ihanaa käydä vähän ulkona nautiskelemassa hyvästä ruoasta ja tunnelmasta, kun elämä englantilaisessa opiskelija-asunnossa ei tosiaan aina ole niin hohdokasta.


Tänään ollaankin vain löhöilty kotona ja vietetty "pyykkipäivää". Huomenna alkaa luennot ja oikea opiskelu! Iiik! Alkaa taas vähän jännittää, mutta tuskin se opiskelu täällä hirveästi poikkeaa opiskelusta Suomessa.

Hyvää sunnuntaita kaikille! Cheers!


1 kommentti: