keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Freshers' week

Freshers' week on nyt lähtenyt käyntiin, mikä käytännössä tarkoittaa, että koko viikko on täynnä pelkkiä bileitä ja erilaisia sosiaalisia tapahtumia uusille undergraduate ja postgraduate opiskelijoille.  Ohjelmaa on ihan laidasta laitaan ja lisäksi meille vaihto-oppilaillekin erikseen suunnattuja tilaisuuksia ja juhlia. Eli tapahtumia riittää! Ihan kuin olisi fuksi taas.

Eilen käytiin freshers' weekin aloitusbileissä, jotka taisivat olla viikoin isoimmat bileet. Vaikka jouduttiinkin jonottamaan 2tuntia(!!?) ulkona ennenkuin päästiin sisään, oli kyllä ehdottomasti sen arvosta! Meno oli ihan hullua! Ihan eri luokkaa kuin missään suomalaisissa fuksiaisissa. Ja vaikka olikin aika kylmä jonottaa ulkona 2 tuntia, tutustuttiin jonossa uusiin ihmisiin ja nähtiin vähän paikallisia uusia opiskelijoita.



Myös loppuviikoksi riittää ohjelmaa. Keskiviikkona olisi mm. luvassa erasmus-bileet, torstaina international welcome party ja perjantaina post-graduate bileet. 

Huh, kaikki uudet ja hämmentävät asiat, ihmiset ja tapahtumat vievät niin paljon energiaa! Nyt en siis tarkoita ettenkö nauttisi joka sekunnista täällä, mutta uusien ihmisten tapaaminen ja paikasta toiseen rientäminen vaatii alkuun hiukan ponnistelua. Ja kun uusia ihmisiä on satoja ja pitäisi yrittää muistaa kaikkien nimet ja kasvot, ei ole ihme että alkuun on vähän uupunut. Minusta tuntuu, että olen joka ilta aivan poikki kun tullaan takaisin asunnolle nukkumaan. Mutta en voisi olla onnellisempi kuin mitä olen juuri nyt. Olen niin kauan haaveillut vaihtoon lähtemisestä ja nyt olen vihdoin täällä! Ja onneksi Anssikin on täällä. :)

Lupaan yrittää jossain vaiheessa kirjoittaa vähän enemmän siitä miten elämä täällä on alkanut sujumaan, nyt olen vain liian väsynyt. Mutta siihen asti tässä vähän lisää kuvia Bathista.

Vanha kirkko meidän bussipysäkin vieressä.
Näköala meidän asunnosta. :)


Kalenteri näyttää aika täydeltä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti