sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Ilotulituksia ja rapuja

Noniin, täällä taas muutaman päivän hiljaisuuden jälkeen. Tällä viikolla onkin ollut paljon tekemistä. Monta asiaa mitä pitää hoitaa alta pois ennen kuin lähdetään vaihtoon. Mutta onneksi olen ehtinyt tehdä paljon muutakin.

Torstaina käytiin Anssin kanssa katsomassa ilotulituksen sm-kisoja. Oli kyllä niin upean näköistä! Kannatti mennä katsomaan vaikka olikin kylmä.


Loppuviikko menikin sitten minun ja Anssin läksiäisbileiden valmisteluun. Pidettiin lauantaina rapujuhlat muutamalle hyvälle ystävälle. Hyvä tilaisuus nähdä kaikkia vielä ennen kun lähdetään Englantiin. Anssi kävi alkuviikosta mökillä ravustamassa ravut ja niide lisäksi tarjoiltiin kaikkea pientä purtavaa. Koko lauantai päivä meni kokkailun ja leipomisen parissa, mutta täytyy kyllä sanoa, että olen itse aika ylpeä meidän aikaansaannoksista.
 
Itse ilta oli todella onnistunut. Kun on ihania ihmisiä ja hyvää ruokaa niin ei kai voi mennä pieleen. :) Nyt voi hyvillä mielin alkaa valmistelemaan Bathiin lähtöä. Tulee kyllä ikävä kaikkia! Onneksi Englantiin on lyhyt matka, joten sinne voi tulla käymään. ;)
 



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti