perjantai 28. syyskuuta 2012

Life in Bath

Melkein viikko vaihtoa takana ja aletaan Anssin kanssa pikkuhiljaa asettumaan aloillemme täällä. Vaikka meillä onkin ollut paljon tekemistä näin alkuun ja tämä viikko on lähinnä ollut juoksemista tapahtumasta toiseen, alkaa Bath jo melkien tuntua kodilta. Luulen, että tulen todellakin viihtymään täällä. :) 




Bath on aivan ihana pieni kaupunki. Mitä enemmän Bathista näen sitä ihastuneempi olen siihen. Kaikki on lähellä ja vaikka tämä onkin melko pieni kaupunki on täällä kuitenki kaikki mitä tarvitsee; paljon kauppoja, kahviloita, ravintoloita jne. Ja koska Bath on yliopistokaupunki on täällä paljon opiskelijoita ja todella kansainvälinen tunnelma. Suurena Jane Austen fanina olen myös aivan haltioissani tämän paikan historiasta ja täällä on mitä upeimpia vanhoja taloja ja rakennuksia! :)





Erityisen tykästynyt olen brittiläiseen Yliopisto-kulttuuriin ja briteihin yleensäkin. Britit on vain niin ihanan iloinen kansa! Ja Bathin yliopisto on sitäpaitsi valittu Englannin 3. parhaaksi yliopistoksi The Sunday Timesin mukaan, joten tuntuuhan se aika hienolta opiskella täällä.






2 kommenttia: