lauantai 22. syyskuuta 2012

Bath!

Täällä sitä nyt ollaan Bathissa Englannissa! En voi vieläkään oikein uskoa tätä todeksi. Jotenkin aivan käsittämätöntä! Tämä on nyt kotini seuraavan 4 kuukauden ajan. Sen jälkeen voin melkein jo kutsua itseäni britiksi! ;)

Tällä hetkellä olen vain niin uupunut kaikesta matkustamisesta ja jännittämisestä (ja olen tässä vaiheessa ollut hereillä yli 18h putkeen), etten jaksa kirjoittella sen pidempiä selostuksia. Tultiin tänään aikaisin aamulla tänne ja sen jälkeen ollaan oltu non stop liikkeellä. Oli pieni järkytys, kun opiskelijahuoneessamme ei ollut juurikaan mitään tavaroita valmiiksi, joten jouduttiin ihan alkuun vähän shoppailemaan. Mutta nähtiinpähän kaupunkia samalla ja ensivaikutelma Bathista oli ainakin hyvä. Ihanan idyllinen pieni englantilaiskaupunki. Ja vaikka opiskelijahuone ei olekkaan mikään  5 tähden hotelli niin kyllä tähänkin tottuu. :)

Pilvetön taivas! (ja loppuviikoksi onkin luvattu sadetta..)
Väsynyt, mutta onnellinen




Paikallista kulttuuria nauttimassa. ;)

4 kommenttia:

  1. 4 months does not a Brit make! Fina bilder lilla gurgelråtta, ja vill se ert rum! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. För tilfälle e vårt rum ett enda kaos fö vi har int fått våra kläder nånstans när vi int har hängare. :D o de e annars också ganska skabbit o litet.

      Poista
  2. Det ser ju jätte mysigt och fint ut där i Bath! Och vad lustigt att läsa dig skriva på finska (men fint låter det) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo de e jätte fint här o helt som från alla jane austen böcker! :D Ja har blivi så förfinskad att för mej känns de nästan naturligare att skriva på finska. Fast sku säkert vara mer flytande text på svenska..

      Poista