tiistai 11. syyskuuta 2012

Pimeneviä iltoja

Viimeinen viikko töissä on lähtenyt käyntiin ja samalla todellisuus on vihdoin alkanut iskemään kunnolla;  enään 10 päivää niin lähden vaihtoon Englantiin! Miten ihminen voi olla samalla niin innoissaan ja niin peloissaan? Jännittää ihan hirveästi lähteä vieraaseen paikkaan ja uuteen yliopistoon jossa en tunne ketään, mutta toisaalta juuri se onkin syy miksi lähden vaihtoon. Haluan kokea jotain uutta ja erilaista, tutustua uusiin ihmisiin ja uuteen kulttuuriin. Ja olen vain niin ympäristön vaihdoksen tarpeessa. Rakastan Helsinkiä ja kaikkia ystäviä täällä, mutta välillä on vain pakko päästä muualle. Ja enhän minä kuitenkaan ihan yksin joudu lähtemään, sillä Anssihan lähtee mukaan.  :)

Nyt muuten alkaa oikeasti tuntumaan syksyltä. Ulkona on kylmä! Jotenkin hassua, kun itse olen vielä kesätöissä... Mutta on ihanaa, kun voi taas poltella kynttilöitä ja mennä kävelylle viileenevään syysiltaan. Ja rakastan isoja villapaitoja ja kaulahuiveja. Viihdyn vain paremmin niissä kun pienissä kesämekoissa.

Käytiin eilen kävelyllä Helsingin keskustassa ja Hakaniemessä. Oli tosi kaunis ilta ja ajattelin jakaa siitä vähän kuvia teidän kanssa täällä. Pientä piristystä näin pimeneviin iltoihin. Ei se syksy niin kauhea ole. :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti