maanantai 17. syyskuuta 2012

Viikonlopun rientoja

Heips hei, täällä taas hehkuttamassa ihanaa elämääni! Mutta tällä kertaa minulla onkin oikein hyvä syy hehkuttamiseen; minulla loppui nimittäin vihdoin ja viimein tämän kesän työt!  Vaikka onkin ollut ihan mukava kesä apteekissa (niitä tiettyjä kärttyisiä ja epäkohteliaita asiakkaita lukuunottamatta) olen vain niin onnellinen, että pääsen taas palaamaan opiskelujen pariin. Nimittäin siinä vaiheessa kun asiakaspalvelu alkaa menemään autopilootilla, eikä enään muista mitä lääkettä äskeiselle asiakkaalle toimitti, tietää, että kaipaa jotain vähän haastavampaa tekemistä.

Viikonlopun aikana onkin sitten juhlittu kesätöiden loppumista oikein kunnolla. Perjantaina käytiin Anssin kanssa ensin syömässä tapaksia Tapas y Tintossa ja sen jälkeen nauttimassa korkeakulttuurista Oopperassa  Aidan parissa.



 Pakko myöntää, etten oikein koskaan ole innostunut oopperasta, vaikka rakastan balettia. Aida oli kuitenkin positiivinen kokemus. Jännittävä, dramaattinen ja traaginen rakkaustarina. Ehkä se on merkki aikuistumisesta, kun alkaa arvostamaan oopperaa.

Lauantaina vietettiin Caron synttäreitä tyttöjen cocktail-illalla. Caro oli laittanut niin hienoa pikku purtavaa, ettei sitä melkein  raaskinut syödä. Juustoja, cupcakeseja, proscuitto-kinkkua ja melonia... Myös cocktaileja ja kuplivaa riitti ja kuten arvata saattaa ilta oli täynnä naurua ja tyttöjen juttuja. :)



Seuraavana päivänä sitten vain löhöiltiin Anssin kanssa ja katsottiin Big Bang Theorya dvd:ltä. Ihanan laiska sunnuntai. Sellaiset päivät on harvinaista herkkua kun ei ole pakko tehdä mitään ja voi vain laiskotella jos siltä tuntuu. Luksusta. Varsinkin kun on koko viikonlopun rientänyt paikasta toiseen. 

Kokeiltiin myös tehdä sushia ja vaikka se ei ollutkaan ihan niin helppoa kuin miltä youtuben sushimestarit saa sen näyttämään, oli lopputulos kuitenkin muutaman harjoittelukierroksen jälkeen oikein onnistunut. 




Viikonlopun päätteeksi käytiin katsomassa Puhdistus. Luin Sofi Oksasen puhdiustuksen joskus lukiossa ja tykästyin silloin siihen ihan valtavasti. Olinkin siksi vähän skeptinen elokuvan suhteen, mutta ainakin minun mielestäni elokuva oli onnistunut! Hyvin tehty ja kirjan tarinalle uskollinen. Mutta olihan se myös aika raaka ja ahdistava. Tällaisena hiukan ylitunteellisena ihmisenä olin ihan järkyttynyt vielä kauan leffan jälkeenkin. Mutta hyvän leffan kuuluu herättää tunteita ja siinä Puhdistus ainakin onnistui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti