maanantai 24. syyskuuta 2012

Jolly old England

Noniin. Nyt se sitten alkoi. Brittiläinen non stop sade ja kosteus siis. Täällä on nyt satanut putkeen koko eilisen päivän ja samanlaista säätä on luvattu koko viikoksi. Mutta olihan se lauantain auringonpaiste aika epäbrittimäistä. Tällaista sadetta olinkin vähän odottanut, tuntuu enemmän brittiläiseltä nyt. Ja kai tähänkin tottuu. Brittiläiset eivät nimittäin itse käytä edes sateenvarjoa, heille tämä on ihan normaali sää. :D



Vietettiin koko eilinen päivä yliopistolla. Kierreltiin vähän paikkoja ja käytiin muutamalla introduction-luennolla. Brittiläinen kampus eroaa kyllä aika lailla suomalaisesta, sillä täällä ihmiset asuvat kampuksella. Koko kampus on kuin pieni kaupunki. Sieltä löytyy kaikki; ruokakauppoja, kahviloita, ravintoloita, pankkeja ja jopa pari pubia ja opiskelija yökerho. 



Illalla käytiin muutamassa opiskelijatapahtumassa sosialisoimassa ihmisten kanssa ja harjoittelemassa "small talk"-taitoja. On niin jännä tavata ihmisiä ihan eri puolilta maailmaa ja jotka opiskelee ihan kaikkea laidasta laitaan. :) Tänään alkaakin sitten fresher's week, eli viikko täynnä bileitä uusille opiskelijoille, jossa varmaan tapaa vielä lisää uusia ihmisiä. :)

Mutta nytten pitääkin taas rientää yliopistolle. Tänään olisi tarkoitus käydä ilmoittautumassa farmasian osastolle ja taas muutamalla orientation-luennolla.



1 kommentti:

  1. ooh de verkar så underbart & roligt! Jag så Ben idag :D haha hoppas ni njuter med ansen! tyvärr är regn nog cokså vardag här i finland

    VastaaPoista