torstai 15. marraskuuta 2012

One day your life will flash before your eyes. Make sure it's worth watching.

Viikko on taas mennyt aivan käsittämättömän nopeasti. Päivät vain vierivät ohitseni! Pelottavaa. En muista, että aika menisi näin nopeasti Suomessa? Mutta toisaalta olen myös ehtinyt tehdä vaikka mitä tämän viikon aikana. On ollut biletystä, shamppanja-tastingia, ulkona syömistä jne. Välillä täällä ollessani melkein tuntuu, kuin eläisin jonkun toisen elämää. Elämää, joka on paljon ylellisempää, jännittävämpää ja mielenkiintoisempaa kuin omani. Hullua. Ja ei kyllä ole syytä valittamineen: Erasmus vaihtoon lähteminen on ollut yksi parhaimmista ideoistani ja nautin joka hetkestä! :)

It's crazy how fast time passes here. The days are just flying by! It's almost a bit scary. But then again, when I  think of all the tings I've already done this week: clubbing, champagne-tasting, dinner with friends...It's almost as I'm living the life of somebody else. A much more luxurious, interesting and exciting life than mine own. And I'm not complaining! Going on Erasmus-exchange is seriously one of the better ideas I've ever had. Just love it! :)


1 kommentti:

  1. Vaihtovuosi on kyllä ehdottomasti yksi elämän parhaimmista ajoista! Itse muistelen jatkuvasti omaa vaihtovuotta, se oli vaan niin rentoa elämää :D Paras asenne on nimenomaan nauttia joka hetkestä!

    VastaaPoista