maanantai 26. marraskuuta 2012

LONDON, BABY!


Ulkona vain jaksaa sataa...Täällä on nyt parin päivän sisään satanut enemmän kuin normaalisti kuukaudessa. Avon-joki tulvii, kaduilla seisoo vettä ja minnekkään ei kannata mennä ilman sateenvarjoa. Hyi. Onneksi kuitenkin viikonloppu ihanassa Lontoossa lämmitti mieltä mukavasti. Ja vaikka sää sielläkin oli aika inhottava, on Lontoo kuitenkin aina Lontoo. Tämä oli nyt minun 3. kerta siellä. Käytiin vähän isommalla porukalla, 9 tyttöä + Anssi (heh, Anssi parkaa, mutta farmasialla kai tottuu tyttöenemmistöön). Oli kiva viikonloppu, mutta 2 päivää on ihan lyhyt aika!

Oh, the rain still keeps pouring down here...According to the news it has now rained more here in the past few days than it normally would do in a month. Not really feeling like going outside... But nothing boosts your spirit quite like a weekend in the lovely city of London! And even though it  was also raining  in London, I rather stand in the rain in London than anywhere else. We went there with a bigger group, 9 girls + Anssi (haha, poor him). This was my 3rd time there and the city still manages to surprise me. London is just such a huge city. There are so many things to see and do, so many places I haven't  been to and so many streets I haven't yet had the chance to wander on. I would love to one day live in London. I just love the city, the buildings, the people, and the atmosphere there!




Lontoo onnistuu aina yllättämään minut tavalla ai toisella. Aina löytyy jotain mitä en ole nähnyt, paikkoja joissa en ole vieraillut, katuja, joilla en ole vielä harhaillut...Lontoo on vain niin valtava kaupunki, että luulen, että vaikka olisin käynyt siellä 10 kertaa en silti vielä olisi nähnyt kaikkea. Ja sen takia se onkin niin ihana paikka. Rakastan myös Lontoon vanhoja taloja ja rakennuksia. Ja niinkuin kaikissa suuremmissa kaupungeissa katukuva on ihanan värikäs ja monipuolinen. Vaikka tykastyinkin New Yorkiin käydessäni siellä, tuntuu Lontoo silti enemmän minunlaiselta kaupungilta. Ihmiset ovat ystävällisiä, kohteliaita ja iloisia ja Lontoossa on jotenkin Lämpimämpi tunnelma kuin New Yorkissa ( säästä huolimatta).
Outoja kukkivia puita keskellä talvea? Weird blooming tree in the middle of the winter?

Tämän viikon aionkin omistaa "recent advances in drug discovery" kurssin kurssitehtävälle. Minulla on enään alle 3 viikkoa aikaa keksia aivan uusi vaikutuskohta malarialääkkeelle (tai esim tuberkuloosi-lääkkeelle) ja alan pikkuhiljaa panikoimaan. Miten ihmeessä minä, 4. vuoden farmasianopiskelija, voisin keksiä jotain sellaista jos kukaan 10 vuotta työelämässä ollut tohtorikaan ei vielä ole sitä keksinyt!? Noh, kai pitää vain jatkaa lukemista ja toivoa, että vielä saan jonkun suuremmoisen idean ja keksin täysin uuden malarialääkkeen.

This week I really have to try to focus on my "Recent advances in drug discovery" assignment. I have under 3 weeks left to come up with a new drug target for malaria (or eg. tuberculosis) and at this point I'm starting to panic! How on earth am I, a 4th year pharmacy student, supposed to be able to come up with something like that, if even people who have a PhD and have been working for 10 years can't do it!? Well, I just have to keep trying.

Cheers!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti