perjantai 5. lokakuuta 2012

Uni life

Viime blogipostauksesta onkin kulunut muutama päivä, mutta hengissä ollaan edelleen (tiedoksi kaikille blogia seuraaville sukulaisille ja ystäville)! Syksy alkaa saapua myös tänne englantiin ja meidän elämä täällä alkaa pikkuhiljaa asettua paikoilleen. Ensimmäinen viikko luentoja on melkein ohi ja arkeen alkaa jo muodostua rutiineja ja  rakennetta. Tällä viikolla ollaan lähinnä käyty luennoilla ja yritetty taas päästä kiinni opiskeluihin, mutta onneksi aikaa on ollut myös muille asioille.  :)

Breakfast tea ennen aamun luentoa
Kuten tiistaina, kun ei päästy yliopistolle ollenkaan. Joukkoliikenne täällä ei nimittäin toimi ihan niinkuin Helsingissä ja meillä oli taas lievästi sanottuna vaikeuksia saada bussi aamulla luennolle...Odotettuamme bussia yli 45 minuuttia päädyimme lopulta aamun (ja päivän ainoan) immunologialuennon sijaan mukavaan pieneen kahvilaan English breakfastille. Ja voin sanoa, että vaikka podinkin hiukan huonoa omaatuntoa luennon väliin jättämisestä, oli se sen arvoista. Ja lupaan tästä edes yrittää olla missaamatta yhtään enempää luentoja! Vaikka joutuisinkin kävelemään kamalaa mäkeä ylös yliopistolle..



Ja jos totta puhutaan tämä opiskelu ei ainakaan vielä ole kovinkaan rankkaa. Meillä on tämän viikon aikana ollut vasta 4 luentoa, joten aikaa on jäänyt myös mm. turistipäivälle kaupungilla:



Ja vaikka ei ollakkaan enään mitään fukseja (tai freshersejä niinkuin täällä sanottaisiin) voi sitä silti myös nauttia opiskelijaelämästä; Keskiviikkona käytiin viettämässä iltaa muutamien muiden vaihtareiden kanssa heidän asunnossaan. Loppuillasta mentiin vielä erasmusbileisiin paikalliseen baariin ja oli kaiken kaikkeaan kiva ilta. :)

Tänään ollaan lähinnä käyty luennoilla ja hengailtu yliopistolla. Minulla alkoi tänään englannin kielen kurssi Bathin tunnetuista kirjailijoista ja olen ihan haltioissani, kun pääsen käymään kurssin, jossa käsitellään Jane Austenia!

Hyvää loppuviikkoa kaikille! Cheers!


1 kommentti:

  1. Vilken fin bild på er, ni ser så lyckliga ut :) OCH VILKEN UNDERBAR FRUKOST!

    VastaaPoista