maanantai 15. lokakuuta 2012

Wales - Cardiff

Taas on maanantai ja uusi viikko luvassa. Minun viikkoni alkoikin mitä mukavimmin vapaapäivällä! Olen tänään nukkunut pitkään, syönyt hitaan aamiaisen ja vain löhöilly ja tehnyt omia juttuja koko aamupäivän. Voiko olla parempaa tapaa aloittaa maanantai! 

Tänään ansaitsinkin vähän laiskemman aamun, sillä eilen käytiin tosiaan Cardifissä, jonne oli lähtö klo 8.50 aamulla. Jouduttiin siis heräämään jo klo 7, mikä ainakin minun mielestäni on aaaaivan liian aikaisin sunnuntaiksi. Lisäksi eilen oli ekaa kertaa tänä vuonna yöpakkasta, joten aamulla oli aivan jääkylmää ja kaiken lisäksi suihkustakin tuli kylmää vettä! Mutta päästiin kuitenkin sängystä ylös ja ovesta ulos (vaikka se olikin aika vaikeaa) ja suunnattiin kohti Walesiä ja Cardiffiä 11 muun erasmus-vaihtarin kanssa. :)

Se hyvä puoli aikaisin heräämisessä on, että varhainen aamu on yleensä päivän kauneinta aikaa. Sain taas todeta sen eilen kun matkalla juna-asemalle käveltiin Avon joen yli ja nähtiin kaunis aamu-usva joella.


Väsyneenä juna-asemalla. :P
Päästyämme Cardiffiin päivä sujuikin oikein leppoisasti. Kierreltiin paikkoja ja katsetiin nähtävyyksiä. Verrattuna Bathiin Cardiff on moderni teollisuuskaupunki ja vaikka se onkin Walesin pääkaupunki, ei siellä ollut ihan hirveästi nähtävää. Käytiin lähinnä katsomassa Cardiffin linnaa ja satamaa, mutta Cardiff oli kuitenkin ihan mukavan olonen kaupunki jossa oli paljon kauppoja ja ravintoloita ja ainakin  4-5 Burger Kingiä. :D











1 kommentti: