perjantai 19. lokakuuta 2012

Lentoliput

Eilen tehtiin Anssin kanssa jotain aika hullua... Varattiin nimittäin lentoliput & hotelli Pariisiin jouluksi! Ei siis lähdetäkkään jouluna takaisin suomeen, vaan ollaan jouluaatto Pariisissa. Olen niin tohkeissani, että tekisi  mieli hyppiä ja pomppia ilosta! Ooh, voin jo kuviella jouluvalot Champs-Élyseellä, Eiffel-tornin, kaikki ihanat pienet kahvilat..!

Pascal Le Segretain/Getty Images

Tietty on vähän haikeaa olla joulu poissa kotoa ilman perhettä, glögiä ja joulukinkkua, mutta kyseessä on kuitenkin Pariisi! Maailman romanttisin kaupunki. :) Ja nyt kun kerta ollaan ulkomailla, niin otetaan kaikki irti siitä ajasta.

Muuten täällä on arki sujunut suhteellisen normaalisti. Alkaa pikkuhiljaa kehittyä pieni stressi, kun pitäisi  ryhtyä valmistautumaan tammikuun tentteihin. Toivotavasti ne eivät ole ihan mahdottomia, sillä jotkut asiat, mitä ollaan käsiitelty luennoilla menee aika paljon yli sen, mitä suomessa on opetettu (tämä johtuu tietty osittain siitä, että opiskelen täällä farmakologian kursseja enkä farmasian). Mutta onneksi kaikki luennoitsijat ovat todella päteviä ja motivoituneita ja opetuksen laadusta kyllä huomaa, että täällä on aika korkeat lukuvuosimaksut (~ 6000-8000 puntaa / vuosi). Se kuitenkin tarkoittaa, että myös opiskelijoilta vaaditaan paljon enemmän, mikä taas lisää minun työmäärääni...




Ps. Tänään illalla mennään käymään muutmien vaihtareiden kanssa Bathin olutfestivaaleilla! Huomenna onkin sitten luvassa Oxford!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti