sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Lacock & Castle Combe

Taas yksi viikko Bathissa takana, hullua! Aika menee nopeasti kun on paljon tekemistä. :)
Viime blogipostauksessani taisin mainita, että opiskelu täällä ei ainakaan vielä vaikuta kovinkaan rankalta. Noh, se kaikki muuttui, kun eräällä kurssilla saatiin kurssitehtäväksi keksiä täysin uusi lääkeaineen vaikutuskohta jonkun tietyn sairauden hoitoon. Että sellainen mukava ja helppo tehtävä... Mutta olen oikeastaan aika innoissani siitä, että pääsen vihdoin käyttämään ja soveltamaan farmakologian tietojani kunnolla. Jännää! Mutta lisää  tämän kurssin kulusta myöhemmin. 

Eilen käytiin Bathin yliopiston student unionin järjestämällä retkellä lähistöllä sijaitsevissa historiallisissa Lacock- ja Castle Comb kylissä. Meillä kävi hyvä tuuri, sillä aurinko pastoi koko pävän ja oli tosi onnistunut ja mukava retki. Molemmat kylät olivat todella kauniita ja näyttivät kuin suoraan jostain vanhasta sadusta. 


 Hienointa koko retkessä oli kuienkin ehkä se, että osa Harry Potter elokuvista on kuvattu Lacockin kylässä ja Lacock Abbeyssa! Olen ehkä totaalinen nörtti, mutta voiko olla mitään siistimpää!
Talo jossa Voldemort surmasi Harry Potterin vanhemmat!
Lacock Abbey
Lackock Abbey oli myös aivan uskomattoman kaunis. En vain pysty käsittämään, että joku oikeasti on osannut rakentaa tällaista 1200-luvulla.








Lacock Abbeyn kasvitieteelinen puutarha


Castle Combe


Täällä Englannissa on vain niin kaunista, ei sitä muuta voi sanoa.  :)

3 kommenttia:

  1. Hej Saga! Bor du i England nu eller är du där bara på resa?
    Kram!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hej! Är här på utbyte nu den här höstterminen. :)

      Poista
  2. Underbar bild på anssi när han sitter och funderar vid fönstre! Jag gillar skarpt din lila halsduk :) JEJE nu skall vi beställa flyg me tuuli :) det blir så kiva att komma dit! BÖRJA SPANA IN FESTER!

    VastaaPoista