torstai 11. lokakuuta 2012

Keep Calm And Carry On

Heips hei taas täältä harmaasta ja sateisesta (mutta tunnelmaltaan sitäkin aurinkoisemmasta) Bathista! Tämä viikko onkin mennyt melko rauhallisissa merkeissä, luentoa ja hengailua yliopistolla jne. Tai noh, jos ei lasketa tiistain pientä yllätysvierailua Bathin sairaalan päivystykseen...Anssilla kävi pieni onnettumuus kahvipurkin ja viinilasin kanssa ja lopputuloksena oli 5 tuntia päivystyksessä, röntgenkuva ja 3 tikkiä käteen. Vähän erilainen tiistai-ilta/yö. Mutta onneksi ei käynyt pahemmin ja päästiinpähän tutustumaan paikalliseen terveydenhuoltoon.


Päivystyksessä. 5 tunnin aikana ehti tulla vähän tylsää...

Mutta tosiaan, muuten tämä viikko on ollut aika rauhallinen. Olen lähinnä yrittänyt järjestellä aikatauluja ja saada aikaan jonkunlaista järestystä arkeen. Tällä viikolla meillä alkoi Cambridge-proficiency englanninkielen kurssi, joka luultavasti vaatii aika paljon työtä. Ilmoittauduin myös jazz-tanssikurssille! En ole koskaan tanssinut jazz-tanssia, mutta jännä aloittaa jotain ihan uutta. Yliopistolla on niin paljon eri klubeja, kerhoja ja urheiluryhmiä, että tekisi mieli liittyä kaikkiin! Harmi vain, että kurssiaikataulut ei oikein salli sitä, mutta ajattelin ainakin vielä liittyä viinikerhoon ja ehkä jopa kokeilla tennistä. :)

Hullua, että meillä on jo melkein 1/4 vaihtoa takana! Tässähän iskee paniikki, kun tuntuu, että on niin paljon tehtävää ja niin vähän aikaa. Mutta onneksi kalenteriin on jo buukattu ainakin muutama asia minun "englanti-to-do"-listalta, kuten retki Oxfordiin 20.10! 

Nyt pitääkin tästä lähteä "Writers of bath" luennolle. Cheers!

2 kommenttia:

  1. Oj Snifi, ni verkar så vuxna där, som ni sku ha blivi de under några veckor! Staki Anssi, hur mår han nu? I morgon gäller de att tränga före alla andra för att få biljetterna! :)

    VastaaPoista