keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Sous le ciel de Paris


Joulu Pariisissa oli ihana. Pariisi oli ihana. Harhailtiin kauniita katuja pitkin, käytiin kahviloissa, syötiin macaroneja ja juotiin shamppanjaa. Ei ehkä aivan perinteinen joulu, mutta  sanoisin, että säkenöivä Eiffel-torni jouluaattona ja pianomusiikin säestämä jouluillallinen pienessä ranskalaisessa bistrossa on aika hyvä vaihtoehto joulukinkulle ja kuuselle.

Christmas in Paris was lovely. We walked on the beautiful streets of Paris, ate Macarons and drank champagne. Perhaps not the most traditional Christmas, but then again, watching the sparkling Eiffel-tower on Christmas eve and having Christmas dinner in a small French bistro listening to Piano music seems like a  pretty good option to me.



Pariisi oli kuin suoraan Edith Piafin lauluista. Kauniita taloja, ranskalaisia parvekkeita, pieniä kahviloita... Ihastuin myös Pariisin rentoon boheemiseen tunelmaan. Pariisia ei kyllä turhaan kutsuta rakastavaisten kaupungiksi. Siinä vain oli tietynlaista romantiikkaa. 

Paris was like a Edit Piaf song. I fell in love with its beautiful buildings with their french balcony's, all the cafes and the bohemian atmosphere. And now I can really understand why it's called "la ville des amoureux", because at least to me it really was every bit as romantic as people say.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti